Termeni și condiții

ultima actualizare: 05.01.2021

Regulamentul poate suferi modificări în orice moment fără o înștiințare în prealabil. Îți recomandăm să vizitezi această pagină de fiecare dată când dorești să achiziționezi un serviciu.

Este interzis să schimbați numele utilizatorilor cu numele de : "Mega-User" // "MB-User" // New-User sau MEGA | USS3R.

Daca aveti un serviciu activ si doriti prelungirea acestuia bani pentru prelungire se trimit cu minim 24h inainte ca serviciul sa expire !!

Nu acceptam servere care nu au averange minim 10 pe gametracker.com.

Odata ce ai ales un pachet de boost ip-ul nu se mai poate schimba!

NU am oferit si nu o sa oferim vreodata TEST !!

Nu se ofera refund ! Refund se ofera dupa primele 48h , daca trec mai mult de 48h refund nu se mai ofera si boost-ul ramane valabil!

Îți recomandăm să ștergi fișierul motd.txt situat în directorul cstrike al serverului. Acesta poate cauza erori pentru persoanele ce folosesc un client non-Steam în timpul conectării pe server.

Mulți utilizatori nu au o viteză ridicată la internet, îți recomandăm să ții serverul "curat", fără resurse care îngreunează conectarea. Dacă durează prea mult conectarea la server mulți utilizatori vor anula conectarea.

Pentru a avea jucătorii conectați mai mult timp pe server îți sugerăm să dezactivezi afișarea ping-ului pe server folosind plugin-ul pingfaker și următoarele cvar-uri în amxx.cfg sau în server.cfg:

 • pingfake_enable 1
 • pingfake_ping 18
 • pingfake_flux 13
 • În cazul în care folosești un plugin care înlătură jucătorii cu ping mare îți recomandăm să îl setezi astfel încât să înlăture jucătorii cu ping peste 400.

  Dacă ai prea puțini jucători pe server după ce ai achiziționat un serviciu de boost, adaugă următoarele cvar-uri în server.cfg

 • max_queries_sec_global "0"
 • max_queries_sec "0"
 • sv_enableoldqueries 1
 • mp_autokick "0"
 • Jocul Counter-Strike 1.6 a fost distrus în urma update-urilor din ultimii ani, de aceea îți recomandăm să ții serverul cât mai simplu cu putință, fără pluginuri și resurse inutile

  Întrebări frecvente

  Este permisă boostarea unui server de mai multe ori? Da, dacă vrei să boostezi serverul de mai multe ori ne poți contacta Este permisă boostarea unui server redirect? Nu. Deoarece oamenii încearcă să boosteze servere redirect spre vânzarea jucătorilor, redirectele sunt interzise pentru a elimina orice risc de fraudă.

  Orice client este prins cu astfel de redirecte va primi interdicție la serviciile noastre și i se va anula serviciul instant fără restituirea banilor.